G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,28
CNY4,87
GBP45,87
EURO/USD1,12
BIST9.685,93
Petrol71,89
GR. ALTIN2.914,95
BTC2.189.576,29

Beşiktaş Teknik Direktörü Santos ile Yollar Ayrıldı! Takımın Yeni Başına Kim Geçti?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş futbol takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile berabere kaldıktan sonra Teknik Direktörleri Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Karşılaşmanın ardından Santos’un istifa etmeyi düşünmediğini açıklamasıyla birlikte, Beşiktaş yönetimi sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe’nin çalıştıracağını duyurdu.

Santos’un görevine son verilmesiyle ilgili açıklama Beşiktaş tarafından yapıldı ve teşekkür edilerek ayrılışı duyuruldu. Serdar Topraktepe, daha önce Rıza Çalımbay’ın ardından takımın başına geçmiş ve Santos’un takımı devralmasına kadar görev yapmıştı. Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş, 3 maça çıkmış ve 2 galibiyet alırken 1 mağlubiyet yaşamıştı.

Sezonun kalan bölümünde Beşiktaş’ın ligde 6 maça çıkması bekleniyor ve Serdar Topraktepe, bu karşılaşmalarda takımın başında olacak. Ayrıca, kupada yarı finalde oynanacak iki maçta da takımı yönetecek olan Topraktepe, eğer finale çıkarsa final maçında da takımın başında yer alacak. Ligde çıkacağı maçlar arasında Ankaragücü, Fenerbahçe, Rizespor, Alanyaspor, Hatayspor ve Kasımpaşa gibi rakipleri bulunmaktadır. Beşiktaş yönetimi, Serdar Topraktepe ile sezon sonuna kadar anlaşarak takımın geleceğini belirsiz bir hale getirmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Teknik Direktörü Santos ile Yollar Ayrıldı! Takımın Yeni Başına Kim Geçti?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!