G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,21
CNY4,88
GBP45,82
EURO/USD1,12
BIST9.747,67
Petrol72,62
GR. ALTIN2.921,76
BTC2.210.377,11

ATM’den Sahte 100 TL Çıktı! Vatandaşlar Şoke oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan bir ATM’de meydana gelen olayda, Kazım Yılmaz adlı bir vatandaş para çektiği sırada aldığı 100 TL’lik banknotların sahte olduğunu fark etti. Olayın hemen ardından diğer vatandaşlar da aynı durumu yaşadı ve ATM’nin önünde toplandı. Daha önce de benzer vakaların yaşandığı iddia edilen bölgede, vatandaşlar cep telefonları ile olayın görüntülerini kayda aldılar.

Kazım Yılmaz, ATM’den çektiği paranın sahte olduğunu anlattı ve yaşanan durumu şu sözlerle aktardı: “ATM’den para çektikten sonra 100 TL’lik banknotların sahte olduğunu fark ettim. Aynı anda başka bir vatandaş da aynı durumu yaşadı ve hep birlikte paraları geri yatırdık. Ardından bir başka vatandaş daha sahte para aldığını belirtti. Bir süre bekledik ve olay devam etti. Durumu diğer gelen vatandaşlara da anlatarak onları uyardık.” Yılmaz bu durum karşısında yetkililerin hızlı bir şekilde önlem alması gerektiğini belirtti.

Olayın Esenyurt Talatpaşa Mahallesi’nde gerçekleştiği belirtilirken, daha önce de çevredeki ATM’lerde benzer durumların yaşandığı iddia edildi. Vatandaşlar, bu durumu daha önce de duyduklarını ve benzer olayların tekrarlanmasından endişe duyduklarını dile getirdiler. Herkesin mağdur olmaması adına yetkililerin acil olarak harekete geçmesi gerektiği vurgulandı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki bir ATM’de meydana gelen sahte para olayı, vatandaşlar arasında tedirginliğe sebep oldu. Kazım Yılmaz’ın yaşadığı olayın bir benzerinin daha önce de yaşandığı iddiaları, insanların güvenliğini sarsarken, bölgedeki diğer ATM’lerin de incelenmesi istendi. Vatandaşlar, sahte paraların dolaşımda olması nedeniyle endişeli olduklarını belirtirken, yetkililerden konuyla ilgili açıklama ve çözüm talep ettiler. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili soruşturma başlattığı bildirilirken, benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemler alınması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ATM’den Sahte 100 TL Çıktı! Vatandaşlar Şoke oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!