G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,14
CNY4,88
GBP45,71
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.041,50

Sınır Kapısından Gürcistan’a Geçenlerin Sayısı Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı için yurt dışı turu düzenleyen vatandaşlar, Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a doğru yola çıktı. Bayram tatilini fırsat bilen yolcular, 9 günlük tatillerini Karadeniz turu ile Batum’da tamamladılar. Sarp Sınır Kapısı’ndan bayramın 1. ve 2. günü itibariyle 26 bin 440 yolcunun giriş yaptığı, giriş-çıkış yapan toplam yolcu sayısının ise 44 bin 890 olduğu belirtildi. Tatilin son gününe kadar bu rakamların artması bekleniyor.

İstanbul’dan motosikletle Karadeniz turuna çıkan Bayram Demirkaya ve eşi, batum’da keyifli bir tatil geçirdiklerini dile getirdi. Karadeniz’in güzelliklerini Trabzon, Giresun ve Ordu’da keşfettikten sonra Gürcistan’da da tur yapmalarının ardından İstanbul’a dönüş yolculuğu planladıklarını belirttiler. Diğer bir tatilci olan Abdurrahman Ünsal ise ailesiyle birlikte İstanbul’dan Trabzon, Rize ve Artvin’i gezdikten sonra Batum’a gitmeye karar verdiklerini söyledi. Ancak, çocuğunun kimlik kartında fotoğrafın olmaması nedeniyle kendisinin içeri giremediğini ifade etti.

Öte yandan, bayramın genel bilançosuna bakıldığında, 6 günlük tatil süresince 48 kişinin hayatını kaybettiği, 6 bin 184 kişinin ise çeşitli şekillerde yaralandığı belirlendi. Turistik bölgelerde artan turist sayısıyla birlikte kazaların da arttığı gözlemlendi. Bu nedenle, tatilcilerin güvenliğine yönelik tedbirlerin sıkılaştırılması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sınır Kapısından Gürcistan’a Geçenlerin Sayısı Şaşırttı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!