G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.252.317,13

Türkeli Mahallesi’nde Geleneksel Bayram Coşkusu! Aile, 400 Çocuğa Bayram Harçlığı Dağıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkeli Mahallesi’nde Ali Baysal ve eşi Zeycan Baysal, geleneksel hane getirdikleri bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirdi. 2006 yılından buyana her yıl düzenlenen etkinlikte, mahallede yaklaşık 400 çocuk bayram coşkusunu yaşadı. Ali Baysal ve Zeycan Baysal, bahçelerine toplanan çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Bu nedenle evin önünde uzun bir kuyruk oluştu.

Harçlıkların arttığı bu yıl, mahalle sakinleri arasında mutluluk yarattı. Emine Demir, artan bayram harçlığıyla mutlu olduklarını belirtirken, çocuklardan Ahsen Aktaş, hem ailesiyle hem de komşularıyla bayramlaşma geleneğini sürdürdüklerini ifade etti.

Ali Baysal, yıllardır mahalledeki çocukların yüzlerini güldürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 2006 yılından beri gerçekleştirdikleri bayramlaşma etkinliği sayesinde, mahalledeki çocukların bayramı şenlik havasında geçirdiğini dile getiren Baysal, “Onların yüzü güldüğünde bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

Zeycan Baysal ise 18 yıldır devam eden bayramlaşma geleneğinin mahallede sevgi ve dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Her yıl çocuklarla bir araya gelerek bayramı kutladıklarını belirten Baysal, çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

2006 yılından beri devam eden bu güzel geleneğin Türkeli Mahallesi’nde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği görülüyor. Ali Baysal ve Zeycan Baysal çifti, yıllardır mahalle çocuklarına bayram sevinci yaşatmaya devam ediyor. Her yeni bayramda artan harçlıklar ve mahalle sakinlerinin destekleriyle, bu gelenek daha da güçlenerek devam ediyor. Gülen yüzler ve mutluluk dolu anılarla geçen bayramlar, mahalle sakinleri arasındaki bağları kuvvetlendiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkeli Mahallesi’nde Geleneksel Bayram Coşkusu! Aile, 400 Çocuğa Bayram Harçlığı Dağıttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!