G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.727,15

Fatih ve Beyoğlu’nda Helikopter Destekli ‘Huzur Uygulaması’ Dikkat Çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fatih ve Beyoğlu başta olmak üzere birçok ilçede helikopter destekli ‘Huzur Uygulaması’ düzenledi. Turgut Özal Millet Caddesi ve Taksim Meydanı’nda gerçekleşen denetimlerde, otomobil ve motosikletler durdurularak sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldı. Araçlar detaylı bir şekilde aranarak güvenlik önlemleri artırıldı.

Denetimler sırasında, polis ekipleri şüpheli görülen araçları ve kişileri yakından inceledi. Uygulama kapsamında, Taksim Meydanı’nda bulunan araçlar tek tek durduruldu ve arama yapıldı. Polis helikopteri de havadan destek vererek kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarına devam etti.

Huzur Uygulaması’nda, özellikle kalabalık ve turistik bölgelerdeki yoğunluğun artması nedeniyle ek önlemler alındı. Polis ekipleri, terör ve suç olaylarına karşı halkın güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Vatandaşlar, polislerin titiz çalışmalarıyla etrafın güvenliğini sağlanmış hissetti.

Türkiye genelinde yaşanan güvenlik tehditleri nedeniyle, İstanbul polisi gece gündüz demeden önlem almaya devam ediyor. Özellikle turistik bölgelerde gerçekleştirilen operasyonlar, huzur ve güvenliğin sağlanması adına önemli bir rol oynuyor. Vatandaşların da bu tür uygulamalara destek vermesi, suç ve terör örgütlerine karşı birlik ve beraberlik içinde olunduğunu gösteriyor.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği ‘Huzur Uygulaması’, vatandaşların da güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Polis ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için gereken her türlü tedbiri alarak, şehirdeki suç olaylarını en aza indirmeyi hedefliyor. Operasyonlar, sadece belirli dönemlerde değil, sürekli olarak devam edecek şekilde planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih ve Beyoğlu’nda Helikopter Destekli ‘Huzur Uygulaması’ Dikkat Çekti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!