G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.727,15

Çeşme Yolunda Korkunç Kaza: Bir Yolcu Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saatlerinde İzmir – Çeşme çevreyolunda meydana gelen kaza, Buca doğu girişinde gerçekleşti. Ticari taksi plakalı aracın bariyerlere çarpması sonucu yaşanan kazada sürücü Hikmet Can Elmacı ağır yaralandı ve araç içindeki 5 kişiden biri hayatını kaybetti. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Kaza sonrasında ticari taksi büyük hasar görürken, ağır yaralanan sürücü Hikmet Can Elmacı ve bir yolcunun hayati tehlikesi sürüyor. Diğer yaralılar ise ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor, detaylar polis tarafından incelenmekte.

Olay, Buca istikametinden Çeşme yönüne seyir halinde olan ticari taksiyle ilgili yaşandı. Kazada 1 yolcu hayatını kaybederken, toplamda 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, sürücü Hikmet Can Elmacı’nın durumu ciddiyetini koruyor. Yetkililer, kaza hakkında detaylı bilgi edinmek için soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti.

Kazayı gören diğer sürücülerin zamanında müdahalesiyle sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yaralılara müdahalede bulundu. Ancak ağır yaralanan sürücü ve yolcu için durumun kritik olduğu bildirildi. Kazanın şiddeti ve sonuçlarıyla ilgili detaylı inceleme yapılırken, polis ekipleri olayın meydana gelişini ve sorumluları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kazanın yaşandığı İzmir – Çeşme çevreyolu, Buca doğu girişi, sürücü Hikmet Can Elmacı’nın kullandığı ticari taksi ve olay tarihi üzerinde yapılan incelemeler devam ediyor. Olayın detayları ve nedenleri hakkında net bir bilgi sunulmadı ancak soruşturmanın sonuçları doğrultusunda daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çeşme Yolunda Korkunç Kaza: Bir Yolcu Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!