G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,14
CNY4,88
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol72,05
GR. ALTIN2.915,07
BTC2.202.679,84

İstanbullular Adalar’a Akın Etti: Vapura Binmek İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbullular, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde güzel havayı fırsat bilerek Kadıköy’deki iskeleye akın etti. Vapura binmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak Adalar’a gitmek için sabahın erken saatlerinde hazırlandılar.

Elif Öztürk ve arkadaşı, Büyükada’ya gitmek için kuyrukta beklerken “İstanbul boş dediler ama yoğunluk var yine, arkada bayağı sıra var. Yarım saattir bekliyoruz.” açıklamasında bulundu. Diğer bir bekleyen vatandaş Mücahit Koç ise, hava sıcaklığı nedeniyle Adalar’da tatil yapmaya karar verdiklerini belirterek “1 saat falan oldu. Az kaldı inşallah geçeceğiz iskeleye.” dedi.

Bir diğer grup ise çocuklarıyla Adalar’a gitmek için sıraya girdi. İstanbul’un bu bayramda diğer bayramlara göre daha yoğun olduğunu fark ettiklerini belirten bir kişi “Adalar’a eğlenmeye gidiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kadıköy’deki iskeledeki yoğunluk, vatandaşların tatilini Adalar’da geçirmek istemesiyle artış gösterdi. Vatandaşlar, denizin ve doğanın tadını çıkarmak için Adalar’ı tercih etti.

Deniz ulaşımının yoğun olduğu bu günlerde yetkililer, güvenlik önlemlerini artırarak herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için çalışıyor. Vapur seferlerinin artırılmasıyla birlikte, kuyrukların oluşmasının önüne geçilmeye çalışılıyor.

İstanbul’u ziyaret etmek isteyenlerin tercihi olan Adalar, özellikle bayram tatillerinde büyük ilgi görüyor. Hava güneşli ve sıcak olması nedeniyle Adalar’da keyifli bir gün geçirenler, deniz sefasının tadını doyasıya çıkarıyor.

İstanbullular, Adalar’da güzel bir gün geçirerek, bayramlarını coşkuyla kutlamanın keyfini yaşıyor. Yoğunluğa rağmen, herkesin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için adımlar atmaya devam ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbullular Adalar’a Akın Etti: Vapura Binmek İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!