G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Bekarlar için Anti Sevgililer Günü Yemeği: Depresif Kıyafet Şartı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de Sevgililer Günü, dünyanın farklı yerlerinde olduğu gibi kutlanmaktadır. Bu özel gün için çeşitli etkinlikler düzenlenerek, sevgililere hediyeler alınmakta, restoranlar süslenmekte ve kırmızı gül satışları artmaktadır. Beyoğlu’nda bulunan 10 kişilik küçük bir restorana sahip olan şef Arzu Gasimova, yalnızca bekar veya terk edilmiş kişilerin katılabileceği “Anti Sevgililer Günü Yemeği” organizasyonu düzenledi.

Şef Gasimova, 5 yıl önce kariyerine başladı ve 3 yıl önce 10 kişilik restoranını açtı. Ayrıca özel günlerde kör tadım gibi etkinlikler düzenleyen Gasimova, bu kez yalnızlara özel bir gün düzenlemeye karar verdi. Yemeğe katılacak olanların 14 Şubat’a tek başına gelmeleri gerekiyordu ve organizasyona kısa sürede 10 kadın rezervasyon yaptırdı.

Gasimova, yemeğe katılmak isteyenlerden depresif kıyafetler giymelerini istedi ve bu kurala uyan 10 kadının rezervasyon yaptırdığını belirtti. Ayrıca daha önce yabancılar için de yemekler yaptıklarını ve ramazanda iftar düzenleyeceklerini söyledi. Sevgililer Günü’ne özel etkinlikler yapılan her mekanda yalnızlara yapılan ayrımcılığa karşı böyle bir organizasyon düzenlemeye karar verdiklerini ifade eden Gasimova, etkinliğin ismini “Anti Sevgililer Günü” olarak belirlediklerini ve sadece kadınların başvuruda bulunduğunu dile getirdi.

Yemek organizasyonuna katılacaklar için pijama veya eşofman giyme kuralı getiren Gasimova, etkinlik zamanı restoranı kalp şeklinde siyah balonlarla süsleyeceklerini ve her konuğa yemeğin ardından “acınası çiçek aranjmanı” hediye edileceğini belirtti. Sevgililer Günü’nde konuklarına duygusal şarkılar çalacak olan Gasimova, deniz ürünlerinden oluşan özel bir menü sunacağını ve ayrıca eski sevgilileri anmak amacıyla İtalyan ekmeğini insan şeklinde keserek servis edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bekarlar için Anti Sevgililer Günü Yemeği: Depresif Kıyafet Şartı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!