G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Erzincan’da Altın Madeni Kazası! Toprak Kaymasıyla 9 Çalışan Etkilendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan altın madeninde geniş bir alanda toprak kayması meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “9 çalışanın maalesef bu toprak kaymasından olumsuz etkilendiği yönünde bilgi var,” dedi. Madende meydana gelen toprak kayması sonrasında ekipler, bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı. Bu çalışmalara destek olmak amacıyla çevre illerden çok sayıda AFAD ekibi bölgeye sevk edildi. Ancak muhalif sosyal medya hesapları, maden kazasını bölgedeki oy oranları üzerinden siyasi bir ranta çevirerek insanlık dışı yorumlar yapmaya başladı. Bu paylaşımlar, sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.

Aziz Nesin’in gelini Hilal Nesin ise olay sonrasında yaptığı skandal bir paylaşımla büyük tepki çekti. Bu durum, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı. Sosyal medyada yapılan insanlık dışı paylaşımlar ise büyük bir tepki çekti. Bu tür paylaşımların bazıları maden kazasını siyasi tartışmaların aracına dönüştürerek, oy veren vatandaşlara hakaret ederken, bazıları da olayın trajedisini siyasallaştırmaya çalıştı. Tüm bu paylaşımlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Son Dakika: Erzincan’da meydana gelen maden kazasının ardından yaşanan toprak kayması sonrasında ekiplerin bölgede yürüttüğü arama kurtarma çalışmaları sürerken, sosyal medyada yapılan insanlık dışı paylaşımlar büyük tepki çekti. Bu paylaşımların bazıları maden kazasını siyasi bir ranta çevirirken, bazıları ise olayın trajedisini siyasallaştırmaya çalıştı. Ancak sosyal medya kullanıcıları, bu tür paylaşımlara büyük bir tepki gösterdi. Öte yandan, maden kazasının ardından dönemde yapılan skandal paylaşımların yanı sıra, Aziz Nesin’in gelini Hilal Nesin’in yaptığı skandal paylaşım büyük tepki çekti. Bu durum, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kalmasına neden oldu.

Kaynak: Haber7

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan’da Altın Madeni Kazası! Toprak Kaymasıyla 9 Çalışan Etkilendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!