G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.612,83

Kılıçdaroğlu’ndan Uğur Dündar’a sert yanıt: “Siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar’ın kendisine yönelik sert eleştirilerine yanıt verdi. Dündar, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olması ve sonrasında kaybetmesi üzerine, televizyon programında Türk toplumuna büyük bir fırsat kaçırdığını ve iyilik etmediğini belirtmişti. Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yayınladığı uzun açık mektupta, Dündar’ın kutuplaştırma ve partisini halktan koparma çabaları olduğuna dair ithamlarına cevap verdi. “Siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim ve bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadelemi veririm” diyen Kılıçdaroğlu, tarihin affetmeyeceğini vurguladı.

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise Kılıçdaroğlu’nun geri dönme mesajını eleştirdi. Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’na hitaben, “Birileri oturduğu emekli koltuğundan ‘Yeni yönetimi’ tebrik edeceğine, makosen giymekten bahsediyor. Bence sen evine git, ev terliklerini ve hırkanı giy otur oturduğun yerde… Anadolunun Emeklisi” ifadelerini kullanarak eleştirdi. Özcan’ın sert sözleri sonrasında Kılıçdaroğlu’nun yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uğur Dündar’a karşı sert bir yanıt verdiği açık mektup, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kılıçdaroğlu’nun “Siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim” sözleri, tartışmalara yol açarken, Dündar’ın ifadelerinin ardından Kılıçdaroğlu’nun bu konudaki tavrı merak ediliyor.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu’nun siyasete geri dönme sinyali vermesi ve Dündar’ın tarihin affetmeyeceği sözlerine karşı verdiği cevap, parti içinde de farklı yorumlara neden oldu. Kılıçdaroğlu’nun ve Dündar’ın bu polemiğinin nereye varacağı ise belirsizliğini koruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’ndan Uğur Dündar’a sert yanıt: “Siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!