G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

MHP Lideri: “Cam Tavanı Kırdık Deyip Türk Devletine Dinamit Koymaya Asla Fırsat Vermeyeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, MHP lideri, isim vermeden CHP lideri Özgür Özel’i eleştirdi. MHP lideri, “‘Cam tavanı kırdık’ diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti’nin sandıkta kurulmadığını ve Türk tarihinin sandıkta yazılmadığını belirtti. MHP lideri, herkesin aklını başına alması gerektiğini ve rüzgar ektiği sürece fırtına biçeceğini hatırlattı.

MHP liderinin açıklamaları Ankara’da gerçekleşti. MHP lideri, Türk devletinin ve Türk milletinin varlığını koruma konusunda kararlı olduklarını vurguladı. Ayrıca Türk tarihinin önemine değinen lider, Türkiye Cumhuriyeti’nin sandıkta kurulmadığını, tarihin yazıldığını belirtti.

MHP lideri, eleştirilerine devam ederek, herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini savundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun ciddiyetine dikkat çeken lider, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirtti.

Ankara’da gerçekleşen bu önemli açıklamaların ardından MHP liderinin sözleri gündem oldu. Özellikle CHP liderine yönelik sert eleştiriler dikkat çekti. Türk devletinin ve Türk milletinin varlığını korumak için gereken önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayan MHP lideri, Türkiye’nin geleceği konusunda endişelerini dile getirdi.

Sonuç olarak, MHP lideri Ankara’da yaptığı açıklamada Türk devletinin ve Türk milletinin varlığını koruma konusundaki kararlılığını ortaya koydu. Eleştirilerini sert bir dille dile getiren lider, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun ciddiyetine dikkat çekti. Türk tarihinin önemine vurgu yapan MHP lideri, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Lideri: “Cam Tavanı Kırdık Deyip Türk Devletine Dinamit Koymaya Asla Fırsat Vermeyeceğiz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!