G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Altın Yüzüğü Çalmak İçin Aile Katledildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Nisan’da, Neşet Kaya’ya ait evden çıkan alevleri fark eden komşuları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekipler alevleri söndürdükten sonra yatak odasında Neşet Kaya’nın eşi Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya’nın yanmış cesetlerini buldular. Kısa bir süre sonra ise İlemin-Erdemli karayolunda yanan bir otomobilde Neşet Kaya’nın cesedine ulaşıldı. Kaya Ailesi ile aynı mahallede yaşayan Halil Evcibağ, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Evcibağ’ın, evde Nurgül Kaya’yı ve oğlunu eterle bayılttıktan sonra Nurgül Kaya’nın altın yüzüğünü çaldığı, evi ateşe verdiği ve Neşet Kaya’yı bıçakladıktan sonra otomobili ateşe verdiği ortaya çıktı. Kaya çifti ve oğulları, İlemen Mahallesi Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

Cinayetin ardından Nurgül Kaya’ya ait olan ve yaklaşık 800 bin TL değerinde olan bilezik ve ziynet eşyalarına henüz ulaşılamadı. Bir kişi, katili haberlerde gördükten sonra jandarma karakoluna giderek şüphelinin kendisine borcunu ödemek için 22 ayar, 67 gram ağırlığında ve yaklaşık 160 bin TL değerinde bir bilezik verdiğini belirtti. Bileziğin ölen kadına ait olabileceğini düşünen kişi, jandarmaya bu ziynet eşyasını teslim etti. Jandarma ekipleri de yaptıkları araştırma sonucunda bileziğin öldürülen kadına ait olduğunu belirledi.

Halil Evcibağ, Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu hücresinde ölü olarak bulundu. Evcibağ’ın, atlet ve tişörtünü parçalayarak kendini astığı iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Evcibağ’ın cenazesi, olayın yaşandığı köy sakinleri tarafından kabul edilmediği için Çiftlik Köy Mezarlığı’nda defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Altın Yüzüğü Çalmak İçin Aile Katledildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!