G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

Düzce’de Ardı Ardına Gelen Trafik Kazaları: 2 Ölü, 4 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce ilinde yaşanan trafik kazaları üzücü bir şekilde can kayıplarına ve yaralanmalara neden oldu. İlk kaza, Akçakoca D-655 karayolu üzerinde meydana geldi. Endüstri Meslek Lisesi önünde bulunan üst geçidi kullanmayarak karşı şeride geçmeye çalışan Ayşe Şen’e (54), M.K. idaresindeki 81 ADE 757 plakalı motosiklet çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hem sürücü hem de yaya savruldu. Kazada yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Maalesef, ağır yaralanan Ayşe Şen tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İkinci kaza ise Çilimli ilçesine bağlı Yukarıkaraköy ile Karaçörtlen köyleri arasında meydana geldi. Halil İ.D. idaresindeki ATV, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Taklalar atarak şarampole uçan ATV’nin sürücüsü Halil İ.D. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, arkasında yolcu olarak bulunan Fatih Aydın uçuruma uçan ATV’nin altında kalarak yaşamını yitirdi. Fatih Aydın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılarak morga kaldırıldı.

Üçüncü kaza ise Yığılca ilçesine bağlı Karakaş köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Önder A. idaresindeki patpat sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Patpat sürücüsü Önder A. ve yanında bulunan yolcu Nilüfer A. yaralanarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tüm bu kazalar neticesinde Düzce’de 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Yetkililer, yaşanan kazalarla ilgili detaylı inceleme başlatırken, trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma konularında vatandaşları uyardı. Kazaların önlenmesi ve can kayıplarının azaltılması adına alınması gereken tedbirlerin önemine vurgu yapıldı. Düzce’de artan trafik kazaları ve bu kazaların sonucunda kaybedilen canların önüne geçebilmek adına sürücülerin daha dikkatli olması ve kurallara uyum sağlaması gerektiği üzerinde duruldu.

Son olarak, yaşanan bu üzücü olaylarda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlara başsağlığı dilerken, benzer acıların tekrar yaşanmaması adına trafik güvenliği konusunda herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiği hatırlatıldı. İlgili birimlerin kazaların sebebini ve detaylarını araştırarak önlemler alacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düzce’de Ardı Ardına Gelen Trafik Kazaları: 2 Ölü, 4 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!