G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.250.424,05

Kastamonu’da İYİ Parti’de İstifa Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, görevinden istifa etti. İkili, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yaşanan olaylara dayanarak istifa kararı aldıklarını açıkladı. Kampanya sürecinde partilerinin adayına destek olmayan ve hatta rakip adaylarına oy veren üyelerinin kendilerini üzdüğünü belirten Ataşalar ve Ergülenoğlu, yaşanan durumun sorumluluğunu üstlenerek istifa ettiklerini ifade etti.

Ataşalar ve Ergülenoğlu imzalı yapılan açıklamada, seçim sürecinde yaşanan sıkıntıların parti içinde de etkisini gösterdiğine dikkat çekildi. Özellikle partinin kendi adayına destek olmayan üyelerin ve yöneticilerin, seçim sürecine olumsuz şekilde yansıdığını belirten ikili, ayrıca kazanan adaya karşı tutum sergileyen üyelerin de partiyi zor durumda bıraktığını vurguladı.

Parti içinde yaşanan bu olumsuzlukların sonucunda başarısız olduklarını kabul eden Ataşalar ve Ergülenoğlu, parti üyelerinin siyasi terbiyesine uymak adına görevlerinden istifa ettiklerini belirtti. Ayrıca, mevcut durumun partiye olan güveni de zedelediğini ifade eden ikili, partinin ilerleyen dönemde daha güçlü ve birlikte hareket eden bir yapıya sahip olması gerektiğini söyledi.

İstifa kararını aldıklarını duyuran Ataşalar ve Ergülenoğlu, partiye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev alacak yöneticilere başarılar diledi. İYİ Parti Kastamonu teşkilatında yaşanan bu istifa kararı, parti içindeki dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Yeni atamaların ne zaman yapılacağı ve boşalan görevlere kimlerin getirileceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Bu gelişmelerin ardından önümüzdeki günlerde teşkilat içinde yapılacak değişiklikler, partiye yeni bir ivme kazandırabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kastamonu’da İYİ Parti’de İstifa Şoku!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!