G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.248.339,59

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı 2-1 Mağlup Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup ikinci maçında A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı ağırladı ve mücadeleyi 2-1’lik skorla kazanmayı başardı. Ay-Yıldızlılar, geriye düştükleri maçta galibiyeti getiren golleri 80. dakikada Ece Türkoğlu ve 87. dakikada Arzu Karabulut’un ağlarına göndermesiyle elde etti. Macaristan’ın tek sayısını ise 45+2. dakikada Diana Csanyi kaydetti. Bu sonuçla Türkiye, gruptaki ikinci maçında ilk galibiyetini alarak puanını 3 yaparken, rakibine karşı galip gelmeyi başardı.

Türkiye’nin bir sonraki maçında Azerbaycan’ı konuk edeceği belirtilirken, Macaristan’ın ise İsviçre deplasmanına gideceği vurgulandı. Maçın sonucuyla beraber Türkiye’nin 2, Macaristan’ın ise 1 puanda kaldığı belirtildi. Karşılaşmanın hakemleri ise Katarzyna Lisiecka-Sek, Katarzyna Wojs ve Anna Dabrowska’dan oluştu ve maç Polonya’da gerçekleşti.

Türkiye’nin kadrosunda yer alan oyuncuların isimleri ve maç içindeki performansları da haberde detaylıca yer aldı. Milli takımın kadrosunda Gamze Yaman, Ümran Özev, Gülbin Hız, Sejde Aylin Abrahamsson, İlayda Civelek, Ebru Topçu, Meryem Çal, Elif Keskin, Miray Cin, Birgül Sadıkoğlu, Yağmur Uraz gibi isimlerin yer aldığı bilgisi paylaşıldı. Macaristan’ın kadrosunda da Szöcs, Kovacs, Turanyi, Nemeth, Savanya, Papp, Csiszar, Csanyi, Zeller, Szabo, Kajan gibi futbolcuların sahada yer aldığı açıklandı.

Maç sırasında atılan goller ve sarı kartlarla ilgili detaylar da verildi. Csanyi’nin 45+1. dakikada attığı golle Macaristan’ın öne geçtiği belirtildi. Diğer yandan Türkiye adına Ece Türkoğlu’nun 80. dakikada ve Miray Cin’in 87. dakikada attığı gollerle üç puanı aldığı bilgisi verildi. Sarı kartları ise Meryem Çal, İlayda Civelek ve teknik direktör Necla Güngör Kıragası gibi isimlerin aldığı belirtildi. Maçın genelinde A Milli Kadın Futbol Takımı’nın üstün performansı ve galibiyeti vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı 2-1 Mağlup Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!