G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.064,08

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bayram Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Erdoğan, aziz milleti ve değerli kardeşleri sevgi ve saygıyla selamladı. Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bu mübarek ayı hep birlikte geçirerek bayrama ulaştıklarını belirtti. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barış, huzur ve esenlik getirmesini diledi. Erdoğan, sevdikleriyle sağlık ve afiyet içinde bir bayram geçirmenin sevincini Rabbine hamd etti.

Ramazan Bayramı’nın bayram olma özelliğinin acılar ve zulümler nedeniyle buruk geçirildiğine dikkat çeken Erdoğan, özellikle Gazze’deki vahşet karşısında yaşanan acıyı dile getirdi. Gazze’deki saldırılar sonucunda binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve yaralandığını vurgulayan Erdoğan, bu zulme karşı sessiz kalmayacaklarını ve Filistin halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Türkiye olarak Gazze’ye yaptıkları yardımların devam edeceğini ve Filistinli kardeşlerinin özgür bir devlete kavuşuncaya kadar desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Erdoğan, aynı zamanda ülke içindeki deprem bölgesine verilen desteğin de ihmal edilmeden devam ettiğini belirtti. Depremzedelerin yanında olduklarını ve yaşanan felaketlerin yaralarını sarmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı ayrıca terör örgütleriyle mücadeleye vurgu yaparak, Türkiye’nin terör bataklığını kurutmak için kararlı bir strateji izlediğini ifade etti. Ekonomi ve enflasyonla mücadele konularının da hassasiyetle takip edildiğini belirten Erdoğan, 4 yıl sürecek seçimsiz dönemi verimli bir şekilde kullanarak ekonomide olumlu etkileri gözlemlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Erdoğan, Türkiye’nin ortak vatanı olduğunun bilincinde olduklarını ve hep birlikte çalışarak ülkenin vizyonunu hayata geçireceklerini vurguladı. Ramazan Bayramı dolayısıyla yollara çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını isteyen Erdoğan, bayramın huzur, esenlik ve barış getirmesini diledi. Son olarak, 31 Mart seçimlerinde iradesine sahip çıkan vatandaşlara teşekkür ederek, bayramın manevi iklimini fırsata çevirerek kırgınlıkları gidermelerini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bayram Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!