G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.064,08

Bodrum’da Bayram Hareketliliği: Son 48 Saatte 30 Bin Araç Giriş Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum’da turizm sezonunun başlaması ile birlikte jandarma ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Son 48 saatte 30 binden fazla aracın ilçeye giriş yapması üzerine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak ve Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Raşit Gödelek denetimleri yerinde takip etti.

Kaymakam Çit, vatandaşlarla bayramlaşarak, araç sürücülerine trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Jandarma ekipleri de vatandaşlara kolonya ve şeker ikram edip, trafik kurallarını içeren broşürler dağıttı. Ayrıca, narkotik köpeği ‘Uçak’ın da desteğiyle narkotik ve asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Bayram süresinde Bodrum’un huzurlu bir şekilde geçmesini sağlamak adına gerekli tedbirlerin alındığını belirten Kaymakam Çit, toplam 75 araç ve 527 personelin görev yapacağını açıkladı. Polis, jandarma, sahil güvenlik ve belediye zabıta ekiplerinin beraber çalışarak, ilçe genelinde güvenliği sağlayacaklarını ifade etti. Bodrum’daki otellerde doluluk oranının yüzde 75-80 civarında olduğunu tahmin ettiklerini ve yaklaşık 800 bin ziyaretçinin bayram süresince ilçede olmasını beklediklerini belirtti.

Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin ise bayramın heyecanıyla birlikte sezonun başladığını dile getirdi. Otellerin bir kısmının havaların güzel olmasıyla açılmaya başladığını ve doluluk oranının yüzde 60’lar civarında olduğunu söyledi. Şahin, Bodrum’un her bütçeye uygun tatil imkanları sunduğunu belirterek, misafirleri Bodrum’a davet etti. Ayrıca, Bodrum’a turistik gemilerle gelen turist sayısının arttığını ve bu trendin devam edeceğini aktardı.

Konya’dan Bodrum’a tatil yapmaya gelen Taner Can Demir ise Muğla ve Bodrum’u sevdiklerini belirterek, 3 günlük bir tatil için geldiklerini söyledi. Doluluk oranları ve turist sayısındaki artışla birlikte Bodrum’un turizm sezonuna hareketli bir başlangıç yaptığı gözlemlenirken, güvenlik önlemlerinin de titizlikle uygulandığı vurgulandı. Tüm ekiplerin işbirliği içinde çalışarak, ziyaretçilere huzurlu bir tatil imkanı sunmayı hedefledikleri belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum’da Bayram Hareketliliği: Son 48 Saatte 30 Bin Araç Giriş Yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!