G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.247.856,63

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan IŞİD Operasyonu: 4 ilde 14 Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, IŞİD terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen BOZDOĞAN-22 operasyonlarında 4 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 14 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu. Eskişehir, Yalova, Gaziantep ve Samsun’da gerçekleştirilen operasyonların teröristlere göz açtırmadan devam edeceği belirtildi.

Operasyonlar sonucunda, IŞİD terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 5 şüpheli Eskişehir’de, 6 şüpheli Yalova’da, 2 şüpheli Gaziantep’te ve 1 şüpheli Samsun’da yakalandı. İçişleri Bakanı, operasyonların sürdürüleceğini ve teröristlerin etkisiz hale getirilene kadar mücadeleye devam edileceğini vurguladı.

Ali Yerlikaya, son operasyonlarda yakalanan şüphelilerin adli işlemlerin ardından adalet karşısında hesap vereceklerini belirtti. Toplamda 14 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda olayın detaylı bir şekilde incelendiği ve soruşturmanın sürdürüldüğü aktarıldı.

IŞİD terör örgütüne karşı yapılan operasyonlar, terörle mücadele kapsamında sık sık gerçekleştirilmekte ve terör örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele edilmektedir. Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin terör örgütünün faaliyetlerine katıldığı belirtilirken, terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlı bir şekilde devam edeceği vurgulandı.

Yapılan operasyonların koordinasyonunun ve başarısının önemine vurgu yapan Bakan Yerlikaya, vatandaşların desteği ve dualarının yanı sıra güvenlik güçlerinin kararlılığıyla teröristlere karşı etkili bir mücadelenin sürdürüldüğünü ifade etti. Operasyonların halkın güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiği ve terör örgütlerine göz açtırılmayacağını belirten Yerlikaya, halkın da güvenlik güçlerine destek olmalarının önemine değindi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan IŞİD Operasyonu: 4 ilde 14 Şüpheli Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!