G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.247.856,63

Beylikdüzü’nde dehşet saçan kocayı vatandaşlar zor durdurabildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayındır Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Can, yaptığı açıklamada, “Şeyda Nur B. hastanemize ağır yaralı bir şekilde getirildi. Kendisi burada yapılan müdahaleler sonucunda üç kez kalbinin durduğu ancak ekiplerimizin yoğun çabası sonucunda yeniden hayata döndürüldü. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir” dedi.

Olayın şokunu yaşayan mahalle sakinleri ise, “Burası genellikle sakin bir mahalle, böyle bir olayın yaşanması bizi derinden üzdü. Umarız Şeyda Nur bir an önce sağlığına kavuşur ve adalet yerini bulur” şeklinde konuyla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Öte yandan, Murat B.’nin ifadesinde ise, “Eşimle aramızdaki sorunlar bir türlü çözüme kavuşamıyordu. Bu gece aniden tartışma çıktı ve kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum” şeklinde ifadelerine yer verildi.

Polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, olayın detayları merakla bekleniyor. Beylikdüzü Adnan Kahveci Çamlıtepe Caddesi ise olayın etkisiyle adeta şok yaşarken, cadde üzerinde bulunan işletme sahipleri ve vatandaşlar, benzer olayların tekrarlanmaması için alınması gereken önlemler konusunda yetkilileri göreve davet ettiler.

Murat B. ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamların vereceği karar merakla beklenirken, mahalle sakinleri ise adil bir yargılama sürecinin işletilmesi ve her iki tarafa da hakkın doğru şekilde verilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Olay sonrası Beylikdüzü Adnan Kahveci Çamlıtepe Caddesi’nde güvenlik önlemleri arttırılırken, polis ekipleri bölgede geniş çaplı araştırmalarını sürdürüyor. Şeyda Nur B.’nin sağlık durumu ise kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beylikdüzü’nde dehşet saçan kocayı vatandaşlar zor durdurabildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!