G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.472,93

KADEM’in Bayram Karavanı Deprem Bölgesindeki İhtiyaç Sahiplerini Ziyaret Edecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vakıf tarafından yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından, bölgede yardım çalışmaları yapan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Ramazan Bayramı’nda Kahramanmaraş ve Hatay’da olacak.

Vakıf tarafından gerçekleştirilen “Bayram Karavanı” etkinliği kapsamında, bayramın birinci günü Kahramanmaraş Baykar Konteyner Kent’i, ikinci günü ise Hatay Üsküdar Konteyner Kent’i ziyaret edecek. Bu etkinlikle, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine destek olunması ve bayramın paylaşma ve dayanışma ruhuyla geçirilmesi hedeflenmektedir.

KADEM’in sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Bayram Karavanı’nın deprem bölgesi için yola çıkmaya hazır olduğu belirtilmiştir. Bayramın ilk gününde Kahramanmaraş’taki Baykar Konteyner Kent’i, ikinci gününde ise Hatay’daki Üsküdar Konteyner Kent’i ziyaret edeceklerdir. Bu ziyaretler sırasında hem ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunulacak hem de bayram coşkusu paylaşılacaktır.

KADEM’in bu etkinliği, depremzedelerin yanında olduğunu gösterirken aynı zamanda toplumda dayanışma ve birlik ruhunu canlandırmayı amaçlamaktadır. Bayram Karavanı ile birlikte, deprem bölgesindeki insanlara moral ve destek verilerek onların yanlarında oldukları hissettirilmek istenmektedir.

Hem Kahramanmaraş’taki hem de Hatay’daki konteyner kentlerinde gerçekleştirilecek ziyaretler, KADEM’in sahadaki çalışmalarını ve yardım faaliyetlerini gözler önüne sermektedir. Bu etkinlikler, sadece ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmakla kalmayıp aynı zamanda toplumu da duyarlı hale getirerek sosyal sorumluluk bilincini artırmayı hedeflemektedir.

Sonuç olarak, KADEM’in Bayram Karavanı etkinliği depremzedelere yönelik bir dayanışma ve yardımlaşma faaliyeti olarak planlanmış olup, Kahramanmaraş ve Hatay’da gerçekleştirilecek ziyaretlerle bu amaç doğrultusunda hareket edilecektir. Bu etkinliklerin toplumda duyarlılık oluşturması ve depremzedelere destek sağlaması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KADEM’in Bayram Karavanı Deprem Bölgesindeki İhtiyaç Sahiplerini Ziyaret Edecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!