G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.242.484,55

Türkiye’nin Yardımları Dünyanın Dört Bir Yanında Yüzleri Güldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Devletin yanı sıra sivil yardım kuruluşları da milyonlarca insanın yardımına koşuyor. Ramazan ayında da Türkiye, kardeşlerini unutmayarak yardımlarını ulaştırıyor.

Deniz Feneri Derneği, yıllardır süregelen yardım faaliyetleri kapsamında Ramazan ayında da birçok ihtiyaç sahibi aileye ve mazlum Müslümanlara yardım elini uzatıyor. Gazze gibi zor şartlarda yaşam mücadelesi veren insanlara yardımlarını ulaştıran dernek, bölgeye gıda kolileri, unlar, battaniyeler ve acil insani yardım malzemeleri gönderiyor.

Gazze’de yaşanan acı tablo karşısında Deniz Feneri, Türkiye’den yardım tırlarıyla bölgeye ulaşmaya devam ediyor. İsrail’in soykırım politikaları altında zor günler geçiren Gazze halkına, dernek tarafından sağlanan yardımlar bir nebze olsun umut oluyor. Ayrıca, bölgeye hijyen setleri de gönderilerek bulaşıcı hastalıklara karşı önlem alınıyor.

Deprem bölgelerinde de Ramazan yardımları eksik olmuyor. Deniz Feneri, depremzedeler için aşevlerinde iftar ve sahur yemekleri düzenleyerek vatandaşların yanında oluyor. Ayrıca, çocuklara yönelik yapılan hediye paketleri ve bayram öncesi bayram harçlığı da depremzedelerin yüzünü güldürüyor.

Avrupa, Asya ve Afrika’da da Ramazan yardımlarını sürdüren dernek, dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi insanlara destek olmaya devam ediyor. İftar sofraları kurarak, gıda yardımları yaparak ve yetimlere bayramlık kıyafet ve harçlık dağıtarak mazlumların yanında olmaya devam ediyor. Afganistan’dan Yemen’e kadar birçok ülkede yardım faaliyetlerini sürdüren Deniz Feneri Derneği, iyiliğin ve dayanışmanın sembolü olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye’nin Yardımları Dünyanın Dört Bir Yanında Yüzleri Güldürdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!