G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.242.484,55

Türk Halk Müziği Sanatçısı Hilal Özdemir, Muhtarlık Koltuğuna Oturdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy Suadiye Mahallesi’ne seçilen Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, muhtarlık görevine başladı. Mazbatasını alan Özdemir, halkın desteğiyle güzel işler yapacağını belirtti. Sanatçılığını geri planda bırakmayacağını vurgulayan Özdemir, müzik hayatının her anında olacağını söyledi. Muhtarlığın önemine dikkat çeken Özdemir, bu görevin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Kendisini seçen Suadiye halkına teşekkür eden Özdemir, muhtarlık görevini layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

Özdemir, muhtarlık görevine başlamadan önce devlet ve dostlarından destek aldığını belirtti. Pandemi döneminde muhtarların sahada aktif rol aldığını ve önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden Özdemir, muhtarlığın sadece evrak üreten bir kurum olmadığını vurguladı. Kendisinin de zor süreçlerden geçtiğini ve devletin ve dostlarının desteğiyle ayakta kaldığını dile getiren Özdemir, muhtarlığın insanlara yardım eli uzatan önemli bir kurum olduğunu söyledi. Kişisel eğitimler alarak insanlara faydalı olmayı hedeflediğini belirten Özdemir, ihtiyacı olanlara destek olacağını ifade etti.

Muhtarlığın kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Özdemir, manevi babası olan geç muhtar Selçuk Kutlu’dan aldığı ilhamı ve destekleri anlattı. Magazin basınında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir, muhtardan destek aldığı yönündeki iddialara etik olmayan bir şekilde karşılık vermediğini söyledi. Suadiye Mahallesi’nde sorunları tek tek ele alacağını belirten Özdemir, halkın desteğiyle güzel işler yapmayı umduğunu sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Halk Müziği Sanatçısı Hilal Özdemir, Muhtarlık Koltuğuna Oturdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!