G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,08
CNY4,84
GBP45,36
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.842,31
BTC2.168.096,91

Rizespor Lukas Kalvach’ı Transfer Etmeye Kararlı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rizespor, Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bir kulüp olarak yeni sezon transferleri için çalışmalara başladı. Bu kapsamda, Çekya’da Viktoria Plzen forması giyen Lukas Kalvach’ı kadrosuna katmayı planlıyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Kalvach’ın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek ve şu ana kadar 42 maçta 4 gol atarak 8 asist yapmış, ayrıca 4 kez de milli forma şansı bulmuştur.

Rizespor’un transfer gündeminde yer alan Kalvach için kararlılıkla hareket eden yeşil-mavili ekip, bu transferde tüm şartlarını zorlamaya hazırlanıyor. Öte yandan, Antalyaspor ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Rizespor, Avrupa hedefi için Akdeniz ekibini yenmeyi planlıyor. Atmacalar, sahasında konuk edeceği kırmızı-beyazlılara karşı galibiyet arayacak.

Takımın başında teknik direktör İlhan Palut olan Rizespor, antrenmanlarda oyuncularının neşeli ve motive olduğunu görmekten memnuniyet duyuyor. Bu olumlu gelişmeler, kulübü ve taraftarları Avrupa kupaları hedefi için heyecanlandırıyor. Yapılan antrenmanlarla birlikte takımın performansında gözle görülür bir artışın olduğu belirtiliyor.

Vikoria Plzen’den transfer edilecek olan Lukas Kalvach’ın, Rizespor’a katılmasıyla takımın orta saha hattında güçlü bir alternatif olması bekleniyor. Kalvach’ın hız, pas ve gol yetenekleriyle takıma katkı sağlaması planlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, Rizespor’un Avrupa hedefine daha da yaklaşacağı düşünülüyor. Atmacalar, taraftarlarını sevindirecek bu transferle birlikte ligde ve Avrupa arenasında başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rizespor Lukas Kalvach’ı Transfer Etmeye Kararlı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!