G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

İstanbul Valisi Davut Gül’den İsrail Karşıtı Eylemlere Sert Tepki: “Marjinal Gruplar Katil Aranıyorsa İsrail’e Baksınlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Davut Gül, İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Gül, marjinal grupların beşinci kol faaliyetleri yaptığını vurgulayarak, bu grupların ‘iyi niyetli’ vatandaşları kullanarak devletin ve milletin fedakarlıklarını yok saydığını belirtti. Vali Gül, katil aranıyorsa İsrail’e ve kendilerine destek veren dış güçlere bakılması gerektiğini ifade etti.

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, son altı ay içinde Filistin’e destek amacıyla İsrail’i protesto etmek için İstanbul’da 947 etkinlik gerçekleştirildiğini duyurdu. Vali Gül, bu etkinliklere Galata köprüsü dahil olmak üzere uygun mekanların tahsis edildiğini belirtti. Toplumsal olaylarda olduğu gibi Filistin konusunda da genel güvenliği etkilemeyecek her türlü etkinliğe izin verildiğini vurguladı.

Vali Gül, marjinal grupların farklı şer odaklarıyla ittifak kurarak ‘iyi niyetli’ vatandaşları kullanarak beşinci kol faaliyetleri yaptığının farkında olduklarını ifade etti. Bu grupların devletin ve milletin fedakarlıklarını yok saydığını belirten Vali Gül, katil aranıyorsa İsrail’e ve ona destek veren dış güçlere bakılması gerektiğini söyledi.

İstanbul’da yapılan 947 etkinlikle ilgili açıklamasında Vali Gül, herhangi bir gösteriye tahsis edilmeyen Galata köprüsü dahil olmak üzere uygun mekanların sağlandığını belirtti. Tüm toplumsal olaylarda olduğu gibi Filistin konusunda da genel güvenliği etkilemeyecek her türlü etkinliğe izin verildiğini belirtti. Vali Gül, marjinal grupların ‘iyi niyetli’ vatandaşları kullanarak beşinci kol faaliyetleri yürüttüğünü vurgulayarak, bu grupların dikkatle izlendiğini ve gereken önlemlerin alınacağını belirtti.

Son olarak, Vali Gül, İsrail’e ve kendilerine destek veren dış güçlere atıfta bulunarak, bu tür faaliyetlerin devletin birlik ve bütünlüğüne zarar verdiğini ve vatandaşların da bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirtti. Davut Gül’ün açıklamaları, İstanbul’daki İsrail karşıtı eylemlerin marjinal grupların kontrolünde olduğu ve devletin gerekli önlemleri alacağı yönünde oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Valisi Davut Gül’den İsrail Karşıtı Eylemlere Sert Tepki: “Marjinal Gruplar Katil Aranıyorsa İsrail’e Baksınlar”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!