G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Fransa’nın Başkenti Paris’te Apartmanda Patlama: 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris’te bulunan bir apartmanın 7. katındaki dairede meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. Patlama, Fransa’nın başkenti Paris’in 11. bölgesinde gerçekleşti. Henüz nedeni belirlenemeyen patlamada, apartmanda çıkan yangından kaçmaya çalışan bir kişi paniğe kapılarak aşağı atladı ve hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü ve patlamanın yaşandığı dairede 2 ceset bulundu. Bina sakinlerinin evlerine 2 saat sonra girebileceği bildirildi.

Le Parisien gazetesine göre, Fransa’nın başkenti Paris’in 11. bölgesinde bir apartmanın 7. katındaki dairede patlama meydana geldi. Patlama sonucunda 3 kişi yaşamını yitirdi. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor ancak yangından kaçmaya çalışan bir kişi aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı ve patlamanın meydana geldiği dairede 2 ceset bulundu. Binanın tahliye edildiği ve sakinlerin 2 saat sonra evlerine dönebileceği belirtildi.

Yaşanan patlama ve yangın Paris’te büyük bir kargaşaya sebep oldu. Apartmanın 7. katındaki dairede meydana gelen patlama sonucunda 3 kişi yaşamını yitirdi. Olayın sebebi henüz netlik kazanmazken, yangından kaçmaya çalışan bir kişi aşağı düşerek hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve patlamanın olduğu dairede 2 ceset bulundu. Bina sakilerinin 2 saat sonra evlerine dönebileceği açıklandı.

Son dakika habere göre, Paris’in 11. bölgesinde bulunan bir apartmanın 7. katında patlama yaşandı. Patlama sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. Apartman sakinlerinden biri paniğe kapılarak aşağıya atladı ve yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, patlamada hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi dairede bulundu. Bina sakinlerinin evlerine 2 saat sonra dönebilecekleri belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fransa’nın Başkenti Paris’te Apartmanda Patlama: 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!