G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü aktör Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama geldi. Koca, Alço’nun Eskişehir’de bulunan bir hastaneye kaldırıldığını ve daha ileri tetkikler için Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini belirtti. Alço’nun şehir hastanesinde yapılan ilk tetkikler sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi. Bilinci açık olan Alço’nun tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Bakan Koca, Alço’ya acil şifalar dileyerek sevenlerine de üzüntülerini paylaştı.

Nuri Alço, Eskişehir’de bir hastaneye kaldırıldıktan sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı teşhisi konuldu. Alço’nun durumu ciddiyetini korurken tedavisi şehir hastanesinde devam ediyor. Bakan Koca, hastanın bilincinin açık olduğunu ve yoğun bakımda olduğunu belirtti.

Ünlü sanatçı Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yapılan ilk tetkik sonuçlarında ciddi rahatsızlıklar tespit edildi. Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı teşhisi konulan Alço’nun tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapılan tetkiklerin ardından Alço’nun durumunu yakından takip ettiklerini ve gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, ünlü aktörün Eskişehir’de bir hastaneden Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Alço’nun yapılan ilk tetkikler sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Alço’nun durumu ise ciddiyetini koruyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Alço’ya acil şifalar dileyerek sevenlerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son olarak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Alço’nun kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı teşhisi ile tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü belirtildi. Koca, Alço’ya acil şifalar dileyerek kamuoyunu bilgilendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!