G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,11
GR. ALTIN2.884,23
BTC2.176.443,00

Sağlık Bakanı’ndan Nuri Alço Hayranlarını Üzen Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü aktör Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço’nun Eskişehir’de kaldırıldığı hastaneden ileri tetkikler yapılması için Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini belirtti. Sanatçının şehir hastanesinde yapılan ilk tetkikler sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi. Bilinci açık olan Alço’nun tedavisi yoğun bakımda sürdürülüyor. Bakan Koca, hastaya acil şifalar dileyerek sevenlerinin endişelerini paylaştıklarını belirtti.

Ünlü aktör Nuri Alço, Eskişehir’de tedavi altına alındıktan sonra şikayetlerinde olumlu bir gelişme görülmemesi üzerine ileri tetkik ve tedavi için Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi. Bakan Koca’nın yaptığı açıklamaya göre, Alço’nun kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı gibi ciddi sağlık problemleri tespit edildi. Alço’nun bilinci açık olmasına rağmen tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğü belirtildi.

Ünlü sanatçı Nuri Alço’nun hastaneye kaldırılmasının ardından sağlık durumuyla ilgili endişe veren bir açıklama geldi. Alço’nun Eskişehir Şehir Hastanesinde yapılan tetkikler sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı teşhisi konuldu. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Alço’nun bilinci açık olmasına rağmen durumu ciddiyetini koruyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanın acil şifalar dileyerek sevenlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, sanatçının Eskişehir’deki hastanede gerçekleştirilen ilk tetkiklerinde kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı teşhisi konuldu. Yoğun bakıma alınan Alço’nun tedavisi devam ediyor. Alço’nun bilinci açık olmasına rağmen durumunun ciddiyeti nedeniyle tedavi süreci dikkatle takip ediliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü aktör Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Alço’nun Eskişehir’de kaldırıldığı hastanede yapılan tetkikler sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı teşhisi konulduğunu duyurdu. Alço’nun tedavisi yoğun bakımda sürdürülüyor. Bakan Koca, hastanın durumu hakkında düzenli olarak bilgi verileceğini ve gelişmelerden haberdar edileceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı’ndan Nuri Alço Hayranlarını Üzen Açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!