G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

Dudullu Terminalinde Korkunç Yangın! Otobüs Alev Alev!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Dudullu semtindeki bir otogarda meydana gelen ilk yangın, motor kısmına sıçrayan alevlerin bütün otobüsü sarmasıyla panik yarattı. Bağdat Caddesi’nde bulunan otogarda çıkan yangın sonrasında otobüs hızla tahliye edilirken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve otobüs kullanılamaz hale geldi. Neyse ki yangında ölen ya da yaralanan olmazken, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla yangın söndürüldü.

Aynı gün TEM Otoyolu Dudullu kavşağında meydana gelen ikinci yangında da bir otobüs motor kısmından yükselen alevlerle bir anda alev topuna döndü. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak TEM Otoyolu’nda Edirne istikametinde trafik yoğunluğunun meydana gelmesiyle trafik akışı tek şeritten sağlandı. İkinci yangında da ölen ya da yaralanan olmazken otobüs kullanılamaz hale geldi. Otobüsün olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Konuyla ilgili konuşan Dudullu terminalindeki yangında bulunan Abdullah Arıcı, alevlerin otobüs motor kısmından yükseldiğini ve otobüsün hızla tahliye edildiğini belirtti. Yolculardan Aslan Akıncı ise Ankara’dan çıktıklarında yanık kokusu aldıklarını ve otogara yaklaştıkça dumanın çıkmaya başladığını söyledi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde her iki yangında da yaralanma olmazken, otobüsler kullanılamaz hale geldi.

Her iki yangının da ardından otogar ve çevresindeki güvenlik önlemleri artırılarak benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmaya başlandı. Yangınların çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve otobüs şirketleri de gerekli kontrollerin yapılmasını sağlamak adına uyarıldı. Yangınlar sonucunda maddi hasar meydana gelirken, her iki yangının da hızlı müdahale sayesinde büyümeden kontrol altına alındığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dudullu Terminalinde Korkunç Yangın! Otobüs Alev Alev!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!