G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,80
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,50
GR. ALTIN2.915,18
BTC2.177.914,42

Baharın Müjdesi: Kars Hala Kar Altında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nisan ayının gelmesiyle birlikte bahar mevsiminin başlangıcı Türkiye’nin birçok bölgesinde hissedilmeye başlandı. Ancak, bazı bölgeler hala kışın etkisinde kalmaya devam ediyor. Kars’ta dün başlayan sağanak yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Bu durum sonucunda bazı köyler beyaz bir örtüyle kaplandı. Özellikle yüksek rakımlı yerleşim birimlerinde kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Kış mevsiminin geride kalmasıyla birlikte bahara girilse de, Kars gibi bazı bölgelerde hala kışın etkileri görülmeye devam ediyor. Nisan ayının başlamasıyla birlikte hava sıcaklıklarının artması beklenirken, Kars’ta yaşanan kar yağışı şaşırtıcı bir durum olarak karşımıza çıktı. Yüksek rakımlı bölgelerdeki kar yağışı nedeniyle bazı köyler beyaz bir örtü ile kaplandı.

Kış mevsiminin sona ermesiyle birlikte Türkiye’nin birçok bölgesinde baharın başlangıcı hissedilirken, Kars’ta hala kış etkileri devam ediyor. Dün başlayan sağanak yağmurun ardından sabah saatlerinde kar yağışı başladı ve bazı köyler bu durumdan etkilendi. Yüksek rakımlı bölgelerde ise kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Nisan ayı geldiğinde baharın başlangıcını gösterirken, bazı bölgelerde kış etkileri hala devam ediyor. Kars’ta dün başlayan sağanak yağmurun ardından kar yağışı başladı ve bazı köyler bu durumdan etkilendi. Özellikle yüksek rakımlı yerleşim yerlerinde kar etkisini sürdürmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baharın Müjdesi: Kars Hala Kar Altında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!