G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,23
CNY4,86
GBP45,68
EURO/USD1,12
BIST10.004,33
Petrol73,38
GR. ALTIN2.918,44
BTC2.180.399,03

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İsrail Protestosunda Devlet Büyüklerine Hakaret!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beyoğlu’nda düzenlenen İsrail protestosuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Düzenlenen protesto gösterisi sonrasında dağılan göstericilerden bir grup uyarılara rağmen dağılmamış, devlet büyüklerine hakaret ederek güvenlik güçlerine mukavemet etmiştir. Bu olayla ilgili 43 kişi yakalanmış, 38’i kimlik kontrolü yapılarak serbest bırakılmış, 5 kişi ise ifadeleri alındıktan sonra adli işlemlere tabi tutulmuştur. Ayrıca, 2 emniyet görevlisi de olayla ilgili açığa alınmış ve mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen İsrail protestoları sırasında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yapmıştır. İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen protestoya izin verildiği ve gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtilmiştir. Protesto süresince herhangi bir müdahalenin olmadığı vurgulanmıştır. Ancak protesto sonrasında devlet büyüklerine hakaret eden ve dağılmayan bir grup gözaltına alınmış ve mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir.

Bakan Yerlikaya’nın yaptığı açıklamada, protesto gösterileri sonrasında yaşanan olaylara ilişkin detaylar paylaşılmıştır. Göstericilerin dağıldıktan sonra devlet büyüklerine hakaret etmeleri ve güvenlik güçlerine mukavemet etmeleri üzerine bazı gözaltılar yaşanmıştır. 43 kişinin gözaltına alındığı, 38 kişinin kimlik kontrolü yapıldıktan sonra serbest bırakıldığı ve 5 kişinin ise ifadeleri alındıktan sonra adli işlemlere tabi tutulduğu belirtilmiştir. Ayrıca, 2 emniyet görevlisi de olayla ilgili açığa alınmış ve mülkiye müfettişi soruşturma yürütecektir.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin açıklamasına göre, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde gerçekleşen protestolar öncesinde gerekli izinler alınmış ve güvenlik tedbirleri alınmıştır. Ancak protesto sonrasında devlet büyüklerine hakaret eden ve dağılmayan bir grup gözaltına alınmıştır. 43 kişi gözaltına alınmış, 38 kişi kimlik kontrolünün ardından serbest bırakılmış ve 5 kişi ise ifadeleri alındıktan sonra adli süreç başlatılmıştır. Ayrıca, 2 emniyet görevlisi olayla ilgili açığa alınmıştır ve soruşturma başlatılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İsrail Protestosunda Devlet Büyüklerine Hakaret!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!