G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,98
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.254.773,68

Nazilli’de Yangın Faciası: Evde Çıkan Yangında Üzücü Son!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli ilçesinde kırsal Bayındır Mahallesi’nde meydana gelen yangın, dün saat 10.00 sıralarında başladı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Yangın sonrasında evde yapılan incelemede, Mehmet Oğuz’un cansız bedenine ulaşıldı. Mehmet’in babası Selim Oğuz’un kanser hastası olduğu ve hastanede tedavi gördüğü, annesi Büşra Oğuz’un ise yanında refakatçi olarak kaldığı bilgilerine ulaşıldı. Ayrıca, Mehmet’e bakım yapan babaannesinin hayvanlarına saman vermek için evden ayrıldığı belirtildi.

Mehmet Oğuz’un cenazesi, helallik alınması için evlerinin önüne getirildi. Daha sonra cenaze, omuzlarda taşınarak 1 kilometre uzaklıktaki mahalle camisine götürüldü. Mehmet’in annesi ve babası ayakta durmakta zorlanırken, cenaze törenine Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Mehmet, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Bu acı olayın ardından Mersin’de yaşanan vahşet haberi de gündeme bomba gibi düştü. 3 kişinin ölümünün ardından işlenen vahşi cinayetin zanlısı olarak komşusu gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Yaşanan üzücü olaylarla ilgili yetkililer ve vatandaşlar, ailelere başsağlığı dileyerek desteklerini sundu. Her iki olayın da derin üzüntü yarattığı ve toplumda infial yarattığı belirtildi. Güvenlik birimleri, her iki olayın da aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nazilli’de Yangın Faciası: Evde Çıkan Yangında Üzücü Son!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!