G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Konya’da Otomobil Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

42 ZV 824 plakalı bir otomobil ile 42 BC 811 plakalı diğer bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Mustafa K.(94), Mustafa K. (62) ve Mehmet K. (59) hayatını kaybetti. Kazada sürücü olarak bulunan Yakup G. (22) ve ahmet K. (32) ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Konya Meram Tıp Fakültesi’ne sevk edildiler.

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenirken, yaralıların durumuna ilişkin ise henüz net bir bilgi verilmedi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın neden meydana geldiği araştırılıyor.

Jandarma ekipleri kazanın yaşandığı noktada incelemelerde bulunurken, diğer taraftan da araçların çarpışma anının güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler incelenmeye başlandı.

Konya Meram Tıp Fakültesi’ne sevk edilen yaralıların tedavilerine başlandı ve sağlık durumları hakkında gelişmeler yetkililer tarafından açıklanacak. Bu tür kazaların önüne geçilebilmesi için alınabilecek tedbirler ve yol güvenliği konusundaki önlemler de tekrar gözden geçirilebilir.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ve yaralıların aileleri ise endişe içinde hastaneden gelecek olan haberleri bekliyor. Kazanın şokunu atlatmaya çalışan ve acı haberi alan ailelerin ise bu zorlu süreçte desteklenmeleri ve başsağlığı dileklerini iletmek için bir arada olmaları önem taşıyor.

Her geçen gün artan trafik kazaları, dikkatli olma ve kurallara uyma konusunda vatandaşları daha duyarlı olmaya teşvik ediyor. Trafik güvenliği bilincinin artırılması ve sürücülerin daha dikkatli olmaları, benzer acı olayların yaşanmasının önüne geçebilir. Kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da Otomobil Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!