G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

İstanbul’dan Binlerce Tatilci Memleket Yolunda! Trafikte Yoğunluk Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 9 günlük bir tatil başlıyor. İstanbul’dan binlerce kişi memleketlerine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için yola çıkmaya başladı. Tatilcilerin yoğunluğu nedeniyle bazı yollarda trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

İstanbul’dan memleketlerine giden tatilciler, gece saatlerinde Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde trafik yoğunluğu oluşturdu. Bu durumu fırsat bilen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücülere hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Gece saatlerinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar nedeniyle trafik yer yer durma noktasına geliyor.

Tatilcilerin yoğunluğu devam ediyor ve Anadolu Otoyolu’nun Sakarya geçişinde akıcı bir yoğunluk yaşanıyor. Ankara istikametinde araç yoğunluğu hızla ilerlerken, İstanbul yönünde trafik normal seyrinde ilerliyor. Sapanca ve Arifiye kesimlerinde trafik akıcı bir şekilde ilerlerken, trafik ekipleri belirli noktalarda kontrollerini sürdürüyor.

İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndaki polis kontrol noktasını ziyaret ederek trafik denetimlerine katıldı. Bayram döneminde alınan tedbirler hakkında bilgi veren Vali Gül, İstanbul genelinde trafik, asayiş ve güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti. Jandarma, sahil güvenlik ve emniyet personeli, kaymakamlarla birlikte vatandaşların huzuru için görevlerine devam edecekler.

Karayolları Genel Müdürlüğü işletmesindeki köprü ve otoyolların 9 gün süresince ücretsiz olacağı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 ila 35 milyon vatandaşın seyahat etmesini beklediklerini belirterek, yollarda güvenlik önlemlerinin üst seviyede olacağını vurguladı.

Kırıkkale’de Ankara-Kırıkkale karayolunda bayram yoğunluğu başladı. Polis ve jandarma ekipleri, trafik ve asayiş tedbirlerini uygulamaya başladı. Özellikle kavşaklarda trafik hızlandırılmaya çalışılırken, araçlarda kimlik kontrolü ve narkotik aramaları gerçekleştiriliyor. İstanbul’da ise yüzde 76’lık bir trafik yoğunluğu yaşanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’dan Binlerce Tatilci Memleket Yolunda! Trafikte Yoğunluk Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!