G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kadir Gecesi Mesajı: “Bin Aydan Daha Hayırlı Leyle-i Kadir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milletimizin ve İslam aleminin, Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Leyle-i Kadir’ini tebrik ediyorum. Rabbimden bizleri daha nice Ramazanlara, nice Kadir Gecelerine, nice bayramlara hayırla, sağlıkla, huzurla, esenlikle eriştirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kadir Gecesi’nin manevi önemi ve bin aydan daha hayırlı oluşu, Müslümanlar arasında büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı’nın bu tebrik mesajı, halk arasında sevgi ve birlik duygularını pekiştirdi.

Kadir Gecesi, İslam inancına göre bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilir. Bu gece ibadetlerin, dua ve tövbelerin kabul edildiğine inanılır. Bu nedenle Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan Kadir Gecesi, her yıl Ramazan ayının son 10 gününde aranır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı paylaşım, dinî duyguları güçlendirdi. Kadir Gecesi’nde yapılan ibadetlerin ve duaların kabul edildiğine inanan Müslümanlar, bu geceyi fırsat bilerek manevi olarak yoğun bir şekilde ibadet ederler. Erdoğan’ın tebrik mesajıyla birlikte, halk arasında birlik ve beraberlik duyguları daha da pekişti.

Paylaşımın ardından binlerce kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür mesajları gönderdi. Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yapan paylaşım, halk arasında dayanışma ve sevgi bağlarını kuvvetlendirdi. Erdoğan’ın dua ve hayırlar dilediği mesajı, Müslümanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını artırdı.

Tarih: 5 Nisan 2024
Mekân: Sosyal Medya
Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Müslümanlar arasında büyük öneme sahip olan Kadir Gecesi, Recep Tayyip Erdoğan’ın da paylaşımıyla manevi duyguların daha da kuvvetlenmesine sebep oldu. Bu özel gecede yapılan duaların ve ibadetlerin kabul edildiğine inanılması, Müslümanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tebrik ve dua mesajı, halk arasında sevgi ve saygıyı artırdı. Bu özel gecenin tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, manevi değeri yüksek olan Kadir Gecesi’nde birlik ve beraberliği vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kadir Gecesi Mesajı: “Bin Aydan Daha Hayırlı Leyle-i Kadir”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!