G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Emine Erdoğan’dan Kadir Gecesi Mesajı: “Dünyadaki Tüm Mazlumlar İçin Dua Ediyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Erdoğan, Kadir Gecesi vesilesiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu mübarek gecenin bin aydan daha hayırlı olduğunu belirterek sevincini ve huzurunu dile getirdi. Dualarının kabul olması niyetiyle ellerini semaya açtığını ifade eden Erdoğan, Filistin sokaklarında barışın yankılandığı bir gelecek temennisinde bulundu. Kadir Gecesi’nin rahmetinin dünyadaki mazlum ve mağdurlara özgürlük ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz etti.

Erdoğan’ın paylaşımında, Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa şifa ve bereket getirmesi temennisinde bulunuldu. Bu kutsal gece vesilesiyle dua edilerek, insanların birbirine destek olması ve barış içinde yaşaması dileğinde bulunuldu. Emine Erdoğan, paylaşımında bu mübarek gecenin insanlara manevi anlamda güç ve güven vermesini temenni etti.

Emine Erdoğan’ın Kadir Gecesiyle ilgili paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu. İnsanlar, bu özel gecede duaların daha fazla kabul olacağına inanarak, sevdikleri için hayırlar diledi. Kadir Gecesi’nin önemi ve anlamı üzerine yapılan paylaşımlar, insanların manevi yönden güçlenmelerine ve birlik duygularının pekişmesine katkı sağladı.

Emine Erdoğan’ın Kadir Gecesi’ne ilişkin duygu dolu paylaşımı, insanlara umut ve huzur verdi. Bu özel gecenin insanlara barış, huzur ve esenlik getirmesini dileyen Erdoğan, duaların kabul olması temennisinde bulunarak, insanların birbirine destek olmalarını ve sevgiyle bir arada yaşamalarını vurguladı.

Emine Erdoğan’ın Kadir Gecesi’ne dair sosyal medyadan yaptığı bu anlamlı paylaşım, insanların manevi duygularını harekete geçirdi. Duaların kabul olması dileğiyle yapılan bu paylaşım, insanların birlik ve beraberlik içinde daha güçlü olmalarını sağladı. Kadir Gecesi’nin insanlara bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Erdoğan, bu özel gecenin tüm insanlığa mutluluk ve esenlik getirmesini diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan’dan Kadir Gecesi Mesajı: “Dünyadaki Tüm Mazlumlar İçin Dua Ediyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!