G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Yurtta Ramazan Bayramı Telaşı: İşte Üç Büyük İlde Hava Tahminleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı telaşı yurt genelinde hakim. Bu bayramda 9 günlük resmi tatil ile beraber, birçok vatandaş tatil planları yaparken bazıları ise şehirlerinde kalmayı tercih ediyor. İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde bayram süresince hava durumu da merak konusu.

İstanbul’da 9 Nisan arefe günü kapalı bulutlu bir hava bekleniyor. Bayramın ilk günü olan 10 Nisan Çarşamba ise güneşli bir havanın etkisini gösterecek. Hava sıcaklıklarının ise ilk gün 17 derece olması tahmin ediliyor. Ardından 18 ve tekrar 17 derece olması öngörülüyor. Hafta sonuna doğru ise hava sıcaklıklarının 14 dereceye kadar düşüp yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor.

İzmir’de ise bayramın son gününe kadar güneşli bir hava hakim olacak. Ancak bayramın son gününde hava kapalı ve sıcaktan biraz uzaklaşacak. İzmir’de bayramın ilk günü için hava sıcaklığı 22 derece olarak tahmin ediliyor.

Ankara da İstanbul ve diğer büyük şehirler gibi bayram süresince kapalı bir hava ile karşılaşacak. Bayramın ilk günü güneşli geçecek olsa da diğer günlerde kapalı bir havanın etkili olması bekleniyor. Başkent Ankara’da bayramın ilk günü hava sıcaklığının 19 derece olması öngörülüyor.

Tüm bu tahminlere bakıldığında, İstanbul İzmir ve Ankara’da bayram süresince değişkenlik gösteren hava durumlarının yanı sıra genel olarak güneşli ve sıcak bir havanın etkili olacağı öngörülüyor. Tatil planları yapan vatandaşlar ise bu tahminleri dikkate alarak hareket edip, bayramı en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyor. Her ne kadar hava durumu belirsiz olsa da, sevdikleriyle bir araya gelip bayramın tadını çıkarmak isteyenler için güzel bir dönem olacağa benziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yurtta Ramazan Bayramı Telaşı: İşte Üç Büyük İlde Hava Tahminleri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!