G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Banka Kredisiyle Aldığı 30 Kuzusu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edilen Besicinin, 300 Bin Liralık Zararı Var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan 35 yaşındaki Bahri Daşdemir, banka kredisi ile aldığı 30 kuzusunun bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildiğini gördü. Sabah hayvanlarını kontrol etmek için ahıra giren Daşdemir, hayvanlarının telef edildiğini ve bazılarının can çekiştiğini fark etti. Melikgazi Belediyesi ekipleri duruma müdahale etti ve telef olan hayvanlar toprağa gömüldü. Daşdemir, bankaya olan kredi borcunu ödeyemeyeceğini ifade ederek 300 bin lira zararının olduğunu belirtti.

Daşdemir, hayvanlarının telef edilmesi sonrasında büyük bir mağduriyet yaşadığını dile getirdi. Kuzuların kendisi için bir geçim kaynağı olduğunu söyleyen Daşdemir, bankaya olan borcunu ödeyebilmek için bu hayvanları satması gerektiğini ancak şimdi bu imkanın elinden alındığını belirtti. Başıboş köpeklerin sadece hayvanlara değil, insanlara da zarar verebileceğini söyleyen Daşdemir, yetkililerin önlem almasını ve benzer durumların yaşanmamasını talep etti.

Öte yandan, Manavgat ilçesinde bir ağılda bulunan 70 oğlaktan 57 tanesi yasaklı cins köpek Rottweiler’ın saldırısı sonucunda telef oldu. Ağıl sahibi Mahmut Eski, köpeklerin ağılda bulunduğunu belirterek, can çekişen ve dişlenen oğlakların manzarasının karşısında şok olduğunu dile getirdi. Köpeklerin bir komşuya ait olduğunu ve daha önce defalarca uyarılmasına rağmen önlem alınmadığını belirten Eski, köpeklerin insanlara da zarar verebileceğini vurguladı.

Jandarma ve Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Rottweiler cinsi köpekler Manavgat Belediyesi Köpek Barınağına götürüldü. Oğlakların sahibi Mahmut Eski, köpeklerin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayın ardından aileler, geçim kaynaklarının yok olması ve emeklerinin heba olması nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Banka Kredisiyle Aldığı 30 Kuzusu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edilen Besicinin, 300 Bin Liralık Zararı Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!