G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Ankara’nın Keçiören ilçesinde belediye başkanı seçilen Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Mazbatasını almasının ardından devir- teslim töreni düzenlendi. AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı olan ve ilçeyi 4 dönem yöneten Turgut Altınok, törene katılmadı. Özarslan, mazbatayı önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Başkan Yardımcısı Metin Akdemir’den teslim aldı. Konuşmasında halka hizmet aşkıyla çalışacaklarını belirterek, Türk bayrağı rozeti taktı.

Törenin ardından Özarslan, destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki partililerle birlikte Keçiören Belediyesi bahçesinde toplanan kalabalığa hitap etti. Mansur Yavaş, ‘T.C.’ tabelasının belediye binasına yeniden takılmasını sağladı. Yavaş, Keçiörenlilere teşekkür ederken, seçim sürecinde Özarslan’ın cesaret ve inancından bahsetti. Özarslan’ın seçim kazanma inancının seçmende karşılık bulduğunu vurgulayan Yavaş, siyasi rakiplerine karşı saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Mansur Yavaş, belediyecilik anlayışının kabul gördüğünü ve Ankara halkının bu doğrultuda tercih yaptığını ifade etti. Farklı partilerden seçilen belediye başkanlarına hizmet etme çağrısı yapan Yavaş, rakiplerle birlikte çalışma ve saygı temennisinde bulundu. Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile el ele tutuşup, Keçiören ve Çankaya ilçeleri arasındaki ayrımın ortadan kalkacağını söyledi. Bu birliktelikle kenti daha yaşanabilir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!