G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

Genç Muhtar Adayı Serhat Önlü, Oyların %60’ını Alarak Muhtar Seçildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örenköy Muhtarlık seçimlerinde genç bir adayın zaferi, Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde seçmenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 23 yaşındaki Serhat Önlü, köyde tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir genç olarak, hizmet aşkıyla muhtarlık adaylığına soyundu. Önlü, seçimler sonucunda 126 seçmenin bulunduğu köyde 78 oy alarak muhtarlık görevine seçildi.

Serhat Önlü, seçim sonuçları açıklandığında duygusal bir konuşma yaparak köylülerine teşekkürlerini iletti. Kendisine inanan ve destekleyen köy halkına minnettarlığını dile getiren Önlü, “Bu göreve seçilmemde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Köyümüzün sorunlarına çözüm bulmak ve gelişimi için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Önlü’nün muhtarlık görevine seçilmesi, gençler arasında siyasete olan ilginin arttığını gösterirken, köy halkı da genç muhtarlarına güvenlerini açıkça ortaya koydu. Serhat Önlü, genç yaşına rağmen köyün sosyal ve ekonomik sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağını ifade ederken, köy halkı da bu genç muhtarlarıyla yeni bir dönemin kapısını açtı.

Seçim öncesinde köyde hizmetlerin yetersizliği konuşulurken, Serhat Önlü’nün seçilmesiyle köyün değişime olan inancı arttı. Önlü, tarım ve hayvancılık alanında köylülerine destek olmayı ve köyde yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Hisarcık ilçesine bağlı Örenköy’de yapılan muhtarlık seçimleri, demokratik bir atmosferde gerçekleşirken, genç muhtar adayı Serhat Önlü’nün seçilmesi köyde heyecan ve umut yarattı. Köy halkı, Serhat Önlü’nün genç ve dinamik yapısının köye yeni bir ivme kazandıracağına inanırken, genç muhtar da halkının desteğiyle köye yeni bir soluk getireceğini vurguluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Muhtar Adayı Serhat Önlü, Oyların %60’ını Alarak Muhtar Seçildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!