G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

İkinci El iPhone Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 10 Önemli Nokta!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde akıllı telefonlar, hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, insanlar yeni ve güncel cep telefonlarını satın almak istiyor. Ancak, yeni bir iPhone her zaman ekonomik bir seçenek olmayabilir. Bu durumda, 2. el iPhone satın almak cazip bir alternatif haline geliyor. İkinci el bir iPhone satın alırken, dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor.

İlk olarak, satın almayı düşündüğünüz ikinci el iPhone’un garanti durumunu kontrol etmelisiniz. Eğer garanti devam ediyorsa, olası sorunlar için ücretsiz bir şekilde cihazınızı tamir ettirebilirsiniz. Ayrıca, satın alacağınız telefonun garanti durumunu Ayarlar > Genel > Hakkında kısmından kontrol edebilirsiniz.

Kullanılmış veya yenilenmiş bir iPhone satın alırken endişeleriniz olabilir. Güvenilir bir kaynaktan (Apple veya telefon şirketleri) satın alıyorsanız, yenilenmiş bir iPhone iyi bir seçenek olabilir. Fiziksel durum ve pil sağlığı da önemli bir faktördür. Çizikler, çatlaklar veya diğer hasarlar olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

Satın almadan önce telefonun IMEI numarasını kontrol etmeniz de önemlidir. Ayrıca, önceki kullanıcının bilgilerinin silindiğinden ve operatör kilidinin olmadığından emin olmalısınız. Yazılım güncellemelerinin yapılıp yapılmadığını kontrol edin ve donanım hasarlarını test edin.

İkinci el bir iPhone satın alırken, orijinal kutusu ve aksesuarlarının da olup olmadığını kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, fiyat karşılaştırması yaparak en uygun fiyatı bulmaya çalışmalısınız. Bu önemli noktaları dikkate alarak, güvenilir ve uygun bir şekilde ikinci el iPhone satın alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İkinci El iPhone Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 10 Önemli Nokta!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!