G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.155.539,59

Genç Muhtar, Şirinler Köyünde Yepyeni Bir Dönem Başlatıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulus ilçesine bağlı Şirinler köyünde çiftçilik yapan lise mezunu Mustafa Doğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde köy muhtarlığına aday oldu. Genç yaşına rağmen diğer adayları geride bırakarak seçimi kazandı. Seçimde 108 geçerli oyun sayıldığı 100 haneli köyde 35 oy alarak muhtar seçildi.

Doğan, köydeki eksiklikleri fark ettikten sonra aday olmaya karar verdiğini belirtti. Çalışmaları ve vatandaşların destekleriyle seçimi kazandığını ifade etti. Adaylar arasında mevcut muhtarın da bulunduğu 5 adayın yer aldığı seçimde Doğan, en genç muhtar olarak köy yönetimine seçildi.

Mustafa Doğan, seçimden önce yaşının genç olması sebebiyle destek alamayacağını düşündüğünü ancak şimdi köydeki eksiklikleri gidermek için projeler geliştirdiğini ve devletten destek talep edeceğini belirtti. Yol ve mezarlık için köprü projesi planladığını ve bu projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini söyledi. Köy halkının kendisine olan güveninin artmasıyla çalışma azminin daha da arttığını dile getirdi.

Köylülerden Şaban Ünal, genç bir muhtarın seçilmesinin kendilerini sevindirdiğini ve muhtarlarının başarılı olacağına inandıklarını belirtti. Genç muhtarın köylerine faydalı olacağına inandıklarını vurgulayan Ünal, köydeki genç ve dinamik muhtarlarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Muhtar, Şirinler Köyünde Yepyeni Bir Dönem Başlatıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!