G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,01
CNY4,80
GBP44,51
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,79
GR. ALTIN3.030,81
BTC2.305.814,05

Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciası: İşte o anın kamera görüntüleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi’nde bulunan Esentepe Mahallesi’nde bulunan Gönenoğlu Sokak’ta dün saat 13.00 sıralarında 16 katlı bir binanın eksi 1. katında bulunan ‘Masquerade’ adlı gece kulübünde yangın çıktı. Yangının, tadilat yapıldığı esnada sahnenin yanında meydana gelen bir patlama sonucu başladığı belirtildi. Patlamanın ardından gece kulübü hızla alev aldı.

Olay esnasında gece kulübünde ve binada bulunan bazı kişiler içeride mahsur kaldı. Yangının çıkmasının ardından çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Yangında maalesef 29 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, twitter hesabından yangının çıkış anına ait güvenlik kamera görüntüsünü paylaştı ve bu acı olayla ilgili duygularını ifade etti. Bakan Yerlikaya, paylaşımında, “Dün Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangında maalesef 29 çalışan hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Olayla ilgili idari soruşturmanın sürdüğü ve yangının neden çıktığı konusunda detaylı incelemelerin devam ettiği belirtildi. Yangında yaşamını yitirenler için Beşiktaş’taki cenaze törenleri düzenlenirken, hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve ailelerine başsağlığı dileyen yetkililer, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundular. Yangınla ilgili gelişmeler ve soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciası: İşte o anın kamera görüntüleri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!