G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO36,96
CNY4,81
GBP44,43
EURO/USD1,08
BIST8.831,66
Petrol74,91
GR. ALTIN3.023,67
BTC2.282.624,74

Çeşneli Mahallesi Muhtarlık Seçimi İptal Edildi: Yeniden Oylama Kararı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşneli Mahallesi’nde gerçekleşen muhtarlık seçiminde, 3 adayın yarıştığı 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cavit Kaya 128 oy alarak birinci oldu. Diğer adaylardan Ali Avcı 127, Mehmet Akbulut ise 116 oy aldı. Seçim sonuçları, İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildi ve Avcı, Kaya’nın iki farklı sandıkta oy kullandığını iddia ederek seçim sonuçlarına itiraz etti. İtirazın değerlendirilmesi sonucunda İlçe Seçim Kurulu, itirazı kabul ederek seçimin iptal edilmesine karar verdi.

Yapılan inceleme sonucunda seçim sonuçlarının yeniden değerlendirilmesi ve muhtarlık için yeni bir seçim yapılması kararlaştırıldı. Yeni muhtarlık seçimi, 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek. Bu kararın ardından adaylar ve oy verenler, yeniden sandığa gitmek için hazırlıklara başladı. Çeşneli Mahallesi sakinleri ise, yeniden yapılacak olan seçimde kimin muhtar olacağını heyecanla beklemeye başladı.

Cavit Kaya, aldığı 128 oy ile seçimi birinci tamamlamış olsa da, itiraz sonucu seçimin iptal edilmesi nedeniyle tekrar sandık başına gitmek zorunda kalacak. Diğer adaylar Ali Avcı ve Mehmet Akbulut ise, yeni seçimde de destekçilerinden oy alabilmek için çalışmalarına hız verdi. Seçim süreci boyunca adaylar arasında yaşanan rekabet ve heyecan, mahalle sakinleri arasında da yüksek bir ilgi ve katılımı beraberinde getirdi.

Çeşneli Mahallesi halkı, 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan yeni muhtarlık seçiminin sonuçlarını merakla bekliyor. Yapılacak olan seçimde ise, adayların projeleri ve vaatleri doğrultusunda halkın tercihleri ve desteği belirleyici olacak. İptal edilen seçimin ardından gerçekleştirilecek olan yeni seçim, mahalle sakinlerinin demokratik haklarını kullanma ve tercihlerini belirleme fırsatı olacak. Bu süreçte, adayların ve seçmenlerin sağduyulu ve saygılı bir şekilde hareket etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çeşneli Mahallesi Muhtarlık Seçimi İptal Edildi: Yeniden Oylama Kararı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!