G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Komşusunu 6 Yaşından İtibaren Taciz Etti! İşte Son Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa E.’nin, 11 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen M.Ş., ailesine durumu anlatması üzerine şikayetçi oldu. Tutuksuz yargılanan Mustafa E.’ye, Ankara 30’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde 12,5 yıl hapis cezası verildi. Ancak iyi hal indirimi uygulanarak ceza 10 yıl 5 aya düşürüldü.

M.Ş.’nin annesi Ayfer Ş., sanığın tutuklanmasını beklediklerini ve Temyiz Mahkemesi’nde dosyanın incelendiğini belirtti. Mustafa E.’nin tutuklu kalmamasına ise tepki gösterdi. Ayfer Ş., kızının durumu öğretmenine anlatmasıyla davanın başladığını ve 7 yıldır süren süreçte ailelerinin tehdit edildiğini dile getirdi. Ayrıca, Mustafa E.’nin kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Avukat Sultan Penez Abay, sanığın tutuksuz yargılanmasına karşı çıktı ve Aile Bakanlığı’nın dosyasına katılma talebinin reddedildiğini açıkladı. Abay, M.Ş.’nin mağdur olduğu 11 yaşındaki istismarın hala ceza almadan devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Mustafa E.’nin aileyi tehdit, hakaret ve yaralama gibi suçlar işlediğini vurguladı.

Ayfer Ş., tüm bu sürecin ailelerini psikolojik olarak olumsuz etkilediğini ve bir an önce adaletin yerini bulmasını istediklerini söyledi. Ayrıca, kızlarının yaşadığı travmanın ardından ailecek rahatlamak istediklerini ifade etti. Abay, Yargıtay’dan hızlı bir karar çıkarak Mustafa E.’nin tutuklanmasını talep ettiklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Komşusunu 6 Yaşından İtibaren Taciz Etti! İşte Son Gelişmeler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!