G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,04
CNY4,86
GBP45,55
EURO/USD1,11
BIST9.891,00
Petrol73,04
GR. ALTIN2.921,15
BTC2.166.683,75

AKP’nin İtirazları Reddedildi! Beykoz’da CHP Zaferi Kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’ da CHP’ nin seçim kazandığı ilçelerde AKP’ den itirazlar devam ediyor. Gaziosmanpaşa ve Beykoz ilçelerinde seçim sonuçlarına ilişkin itirazlar yapıldı ve tüm sandıkların yeniden sayılması talep edildi. Beykoz’ da bu talep reddedildi. Muhalefet partisi CHP’ nin art arda kazandığı zaferler sonrasında sevinçle çıkan CHP’ liler, dışarıda bekleyen taraflarca alkışlandı. Ancak karar sonrası kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

İlçe Seçim Kurulu kararının ardından beykoz’ da CHP’ nin ipi göğüslediği belirtildi. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP’ li aday Alaattin Köseler yüzde 45,87 ile birinci sırada yer aldı. Oy oranı yüzde 44,91 olan mevcut AKP’li Belediye Başkanı Murat Aydın ise ikinci sırada yer alırken, CHP’ nin zaferi ilçede sevinçle karşılandı.

Oy sayımı sürecinde yaşanan itirazlar ve gerginlik sonrası CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, partililerini sakinleştirmek adına çaba gösterdi ve gerginliğin kısa sürede yatıştığını belirtti. Sonuçlara ilişkin yapılan itirazların reddedilmesi, CHP lehine bir gelişme olarak yorumlandı ve parti içerisinde coşkuyla karşılandı.

İstanbul’ da CHP’ nin arka arkaya kazandığı ilçelerdeki zaferleri, AKP’ li yetkililer tarafından kabul edilmeyerek, yeniden sayım talepleriyle gündeme geldi. Ancak bu taleplerin reddedilmesi, CHP’ nin zaferini pekiştirdi ve partililer arasında sevinç yarattı. Beykoz’ da resmi olmayan sonuçlara göre CHP’ nin kazanması, ilçede değişimin habercisi olarak yorumlandı. Sonuçların resmiyet kazanmasının ardından ilçede yeni bir dönemin başlayacağı öngörüsü hakimdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’nin İtirazları Reddedildi! Beykoz’da CHP Zaferi Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!