G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Ev Sahibinin Evinin Yanmasına Neden Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Mamak ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın üst katında 2 yıldır oturan Şükrü K., kirayı ödemeyince ev sahibi Hasan Kayan mahkemeye başvurdu. Mahkeme, kirasını 1.5 yıl boyunca 2 kez ödemeyen Şükrü K.’nın evden tahliyesine karar verdi.

Bu karar üzerine ev sahibi kiracıdan evi boşaltmasını istedi. Ancak Şükrü K., iddiaya göre dün akşam saatlerinde içerideki eşyalarıyla birlikte evi ateşe vererek kaçtı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü, ancak ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Şükrü K.’yı yakalamak için polis çalışma başlattı.

Hasan Kayan’ın oğlu Ahmet Kayan, kira ücretini istediklerinde Şükrü K.’nin “geçinemiyorum” cevabını verdiğini ifade etti. Kira miktarının 1500 lira olduğunu belirten Ahmet Kayan, Şükrü K.’nin önceden babasını tehdit ettiğini ve tehdidini gerçekleştirdiğini söyledi.

Polisin Şükrü K.’yı bulacağına emin olduklarını belirten Ahmet Kayan, evin içerisinde herhangi bir yıkım olmadığını ancak harabeye döndüğünü dile getirdi. Komşu Edip Bayram da Şükrü K.’yi 4 gün önce evi yakacağını söylerken gördüğünü ve ev sahibi ile anlaşmasını önerdiğini ancak karşılaşamadıklarını belirtti.

Şükrü K.’nin herhangi bir işte çalışmadığını ve annesiyle yaşadığını aktaran Bayram, umarım kısa sürede yakalanır ifadelerini kullandı.

Ev sahibinin avukatı Emre Burak Onat, kiracının 2 yıldır kira bedelini ödemediğini ve hukuki süreç başlattıklarını belirtti. Mahkemenin evi boşaltma kararını aldıktan sonra Şükrü K.’nin evi yaktığı haberi geldiğini söyleyen Onat, müvekkile tehdit mesajları attığını ve hukuki sürecin tamamlandığını vurguladı.

Onat, Şükrü K.’nin evi yaktıktan sonra da hakaret ve tehdit mesajları atmaya devam ettiğini ve müvekkilinin can güvenliğinden endişe duyduklarını belirtti.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ev Sahibinin Evinin Yanmasına Neden Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!