G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,83
GR. ALTIN2.873,31
BTC2.143.304,83

Galatasaray’ın File Bekçisi Muslera’ya Dostluk Şov! Hatayspor Teknik Direktörü’nden Jest

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor medyasında yer alan habere göre, Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazandı. Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera, bu maçla birlikte 500. maçına çıktı ve maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Muslera, bu sürecin uzun bir macera olduğunu dile getirerek, aynı zamanda birçok kupa ve şampiyonluk kazandıklarının mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Muslera, sezonu iki kupayla tamamlamak istediklerini söyleyerek, Galatasaray’ın hedefinin tüm kupaları kazanmak olduğunu vurguladı. Ayrıca sezon sonunda kontratı sona erecek olan Muslera, yeni sözleşme konusunda başkanın konuştuysa anlaşmanın tamamlandığını belirtti. Muslera ayrıca Galatasaray kariyerinde unutamadığı mücadeleleri ve şampiyonluklarıyla ilgili de konuştu.

Maç sonrası Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Muslera’ya sarılarak onu tebrik etti ve Türkiye’nin en iyisi olduğunu belirtti. Demirel, Muslera’ya duyduğu sevgiyi dile getirerek, 500 maç oynamasının önemli olduğunu ancak daha fazla maç oynayabileceğini ifade etti.

Bu dostluk ve centilmenlik örneği futbol camiasında sevgi ve saygıyla karşılandı. Haberin kaynağı İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından yapılan açıklamaya dayanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın File Bekçisi Muslera’ya Dostluk Şov! Hatayspor Teknik Direktörü’nden Jest

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!