G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Manisa’da Trajik Kaza: 3 Yaşındaki Ardes Aras Çekin Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir-Ankara E96 kara yolunda meydana gelen kazada yaralanan 3 yaşındaki Ardes Aras Çekin, Salihli Devlet Hastanesi’nden Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edilerek yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden Halime Yıldız Çekin’in oğlu olan Nadi Çekin ile Alime Çekin ise Ardes Aras Çekin’in babasının amcası ve yengesi olarak belirlendi.

Kazanın detaylarına bakıldığında, Salihli ilçesinde meydana gelen kazada Nadi Çekin’in yönetimindeki 45 AFN 092 plakalı araç, M.A’nın kullandığı 63 M 3704 plakalı tıra arkadan çarptı. Bu çarpışma sonucunda sürücü Nadi Çekin, araçtaki Alime Çekin ve Halime Yıldız Çekin hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 3 yaşındaki Ardes Aras Çekin ise hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren Halime Yıldız Çekin’in oğlu olan Nadi Çekin ve Alime Çekin’in ise Ardes Aras Çekin’in babasının amcası ve yengesi olduğu belirlendi. Bu acı olayla birlikte ölü sayısı 4’e yükselirken, aile ve yakınları büyük bir üzüntü yaşamaktadır.

İHA kaynaklı habere göre, Manisa’da meydana gelen trafik kazası birçok ailenin hayatını büyük bir şekilde etkiledi. Kaza sonrası yaralanan Ardes Aras Çekin için tüm çabalara rağmen kurtarma mümkün olmadı ve hayatını kaybetti. Ailenin acısı büyük olurken, kazanın nasıl meydana geldiği hala araştırma konusu olmaya devam ediyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Ardes Aras Çekin’in yaşam savaşını kaybetmesi büyük bir üzüntü yarattı.

Bu acı olayın ardından aile ve yakınları, çevrelerindeki desteği ve başsağlığı dileklerini kabul ederken, trafik kazalarının önlenmesi için daha fazla dikkat ve özenin gerekliliği bir kez daha hatırlatıldı. Manisa ve çevresinde yaşanan bu kaza, bölgedeki sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini ve trafik kurallarına daha sıkı bir şekilde uymaları gerektiğini gösterdi. Kazada hayatını kaybedenler için yapılan dualar ve anmalar ise ailenin bu zorlu süreçte yanlarında olduklarını gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da Trajik Kaza: 3 Yaşındaki Ardes Aras Çekin Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!