G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

Eşini ve Çocuklarını Vuran Baba, Kendine de Ateş Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Abdi İpekçi Mahallesi 3721. Sokak’ta bulunan bir evde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Umut A., eşinden ayrı yaşadığı süreçte barışmak için eşi E.A.’ya (30) yakınları aracılığıyla bir teklifte bulundu. Ancak E.A. barışma teklifini reddedince, Umut A. eşyalarını toplamak bahanesiyle kızları Tuğçe Akbaş (6) ve S.A.’yı (10) evden alarak kendi evine götürdü. Bu esnada cinnet geçirdiği iddia edilen Umut A., tabancasıyla Tuğçe’nin kafasına ve S.A.’nın karnına ateş etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Babası tarafından vurulan Tuğçe Akbaş, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken babası Umut A. ve S.A., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki, 6 yaşındaki Tuğçe tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Umut A. ve 10 yaşındaki S.A.’nın hayati tehlikesi bulunmaktadır. Tuğçe Akbaş’ın cansız bedeni, savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Olay, mahalle sakinleri ve aileleri arasında büyük bir şok ve üzüntü yaratmıştır. Acılı aile ve yakınları hastanede endişeli bir bekleyiş içerisindedir. Yetkililer, konuyla ilgili daha fazla detay verememekle birlikte soruşturmanın hızla ilerlediğini belirtmektedir.

Toplumda artan şiddet olayları ve psikolojik sorunlar konusunda ise uzmanlar uyarılarda bulunmaktadır. İnsanların psikolojik sorunlarına dikkat etmeleri ve gerekli tedavileri almaları önem taşımaktadır. Ayrıca sıkıntı yaşayan kişilere yardım elini uzatmak ve destek olmak da toplumun sorumluluğundadır. Bu tür acı olayların tekrarlanmaması için toplum olarak daha duyarlı olmamız gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşini ve Çocuklarını Vuran Baba, Kendine de Ateş Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!