G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.908,76

İETT Otobüsünde Akbilsiz Yolcuyla Şoför Arasında Kavga! Yolcular Araya Girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, İskenderpaşa Mahallesi Fatih İtfaiye Durağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; İETT otobüsüne binerken akbil basmayan bir yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. Tarafların gerildiği bu tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Otobüsün içinden dışarıya taşan kavgada, tarafların birbirlerine yumruklarla saldırdığı görüldü.

Kavga başka yolcuların da dahil olmasıyla birlikte büyürken, olaya çevredeki vatandaşlar ve diğer yolcular müdahale etti ve tarafları sakinleştirdi. Kavga anı, başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerin yayılmasıyla birlikte olay büyük ilgi gördü.

Yaşanan olayda, akbil basma konusundaki tartışmanın ne kadar büyüyüp kavgaya dönüştüğü dikkat çekti. Otobüs içinde yaşanan bu şiddet dolu olay, görgü tanıklarının ifadesine göre oldukça hızlı bir şekilde gelişti. Yolcular arasında çıkan kavganın büyümemesi için çevredeki vatandaşların müdahalesi büyük önem taşıdı.

Olayın ardından görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte, sosyal medyada da geniş bir şekilde tartışılan bir konu haline geldi. İETT otobüsünde yaşanan bu tür şiddet olaylarının artmasının önüne geçilmesi gerektiği konusunda geniş bir görüş birliği oluştu. Kamuoyu, bu tür olayların toplumda yarattığı endişe ve korkunun azaltılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Ülkemizin her köşesinde yaşanabilecek benzer olayların önüne geçilmesi için, toplumun şiddet içeren davranışlara karşı daha hassas ve duyarlı olması gerektiği üzerinde duruldu. İETT otobüslerinde yaşanabilecek tartışma ve kavga gibi durumların önlenmesi için, uygulanan güvenlik önlemlerinin arttırılması ve toplumda farkındalık çalışmalarının yapılması gerektiği belirtildi. Olayın ardından her iki tarafın da şikayetçi olup olmadığına dair bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İETT Otobüsünde Akbilsiz Yolcuyla Şoför Arasında Kavga! Yolcular Araya Girdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!